Prodaja i marketing

Cross-Promotion

NE BISMO USPELI SAMI U OSTVARIVANJU IDEJE DA BUDEMO LIDERI NA TRŽIŠTU SRBIJE, KOJI KONTROLIŠU PROCES OD POČETKA DO KRAJA. POTREBNI SU NAM BILI PARTNERI NA KOJE MI MOŽEMO DA SE OSLONIMO, ALI I KOJI ĆE NAMA PRUŽITI PUNO POVERENJE.

Kvalitet naših namirica garatovan je partnerstvom sa najboljim proizvođačima, a Wudy, Imlek i Bambi su samo neki od njih. Neke od najvećih kompanija su nam ukazale poverenje i zajedno smo kreirali linije proizvoda i akcije.

Wudy viršle su stalni sastojak pizza sa punjenim Hot Dog rubom. Hot Dog Capricciosa je bila toliko popularna i omiljena kod naših potrošača da smo omogućili da sve Classic i Premium pizze mogu imati dodatak punjenog ruba baš sa Wudy viršlama. Neke stvari su prosto dobra kombinacija!

Bambi je imao toliko poverenja u nas da smo zajedno kreirali Plazma Shake, a zatim i druge proizvode sa Plazmom kao što je Plazma Čoko Pizza. Ništa od ovoga ne bi bilo moguće da nismo udružili ukuse koje potrošači obožavaju.

Reklamirajte se kod nas. To su već učinili neki od najvećih i najuspešnijih: Coca-Cola, Knjaz Miloš, Apatinska Pivara, Bambi, Imlek, A Blok, Direktna Banka, GameS, Comtrade, Hilton i Medigroup. Pogledajte na koje načine još možemo da sarađujemo.

Partnerstva
Vi najbolje poznajete svoj posao, kao što i mi znamo svoj. Ako vaš biznis već uključuje posluživanje hrane, ili vam je to tek u planu, BigPizza® može da vam obezbedi dostavu sveže ručno pravljene hrane kontrolisanog kvaliteta.
Do sada smo partnerstvo uspostavili sa Sport Rooms i Žabac kuglanom u Beogradu i Novom Sadu, pa njihovi posetioci mogu u svakom trenutku da uživaju u vrućoj, svežoj pizzi.

Sampling
Dobri ukusi su najbolji kada dolaze zajedno. Preko nas je Knjaz Miloš lasirao svoj novi hit proizvod Remix, a do sada su svoje ukuse sa BigPizzom povezali i Bambi i Imlek. Sa pola miliona prodatih pizza godišnje, BigPizza® ambalaža ulazi u pola miliona domova. Krenite zajedno sa nama na put do potrošača..

Sponzorstva
BigPizza® sponzoriše Košarkaški klub Partizan, Hokejaški klub Partizan i razne događaje zbog toga što verujemo u dugoročna ulaganja.

Reklamirajte se kod nas. To su već učinile neki od najvećih i najuspešnijih kompanija!

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.