Tehnologije i inovacije

POTROŠAČI SU U SRCU SVIH BIG INOVACIJA, A PIZZA I INOVACIJE SU ONO ŠTO ČINI BigPizza® ISKUSTVO TAKO JEDINSTVENIM. SVE JE, NARAVNO, POČELO OD PROIZVODNJE HRANE.

BigPizza® laboratorija
Za razliku od ostalih kompanija, prvo smo postavili proizvodnju i kuhinju, pa smo testirali različite ukuse preko 6 meseci. Tek kad smo bili zadovoljni rezultatima, lansirali smo brend BigPizza®. Opremanjem centralizovane proizvodnje u Beogradu, nastalo je ono što volimo da zovemo BigPizza® laboratorijom, gde smo napravili recepturu našeg testa i gde se do danas dešavaju BigPizza® magije.

Automatizovani call centar
Naručivanje pizze, koje je bilo moguće samo putem call centra, bilo je od početka automatizovano, što je istovremeno obaveštavalo i obavezivalo sve učesnike u procesu. Automatizacija naručivanja je omogućila da naša pizza stiže vruća i ukusna do vas i, takođe, dala nam je dovoljno samopouzdanja da lansiramo inovativni koncept “30 minuta ili besplatno”.

bigpizza.rs
Od tada, automatizacija procesa naručivanja i mogućnosti upotrebe tehnologija samo napreduju, do toga da smo posle dve godine testiranja i razvijanja, u julu 2017. lansirali sajt i otvorili mogućnost naručivanja pizze online, gde je moguće birati testo i ostale sastojke prema želji potrošača (opcija “Napravi svoju pizzu”). Potrošači mogu da naprave svoj profil na sajtu i da ostvare jedan od najvećih benefita online naručivanja – 50% posto popusta za treću porudžbinu u okviru istog meseca direktno sa bigpizza.rs.

BigPizza® aplikacija
Prvi smo uveli mogućnost naručivanja preko aplikacije dostupne na Android i IOS platformama koja pruža uzbudljivo i najjednostavnije korisničko iskustvo u samo sedam koraka.

Pizza Radar
Korak ispred svog vremena, revolucionarni BigPizza® Radar lansiran je 2018. godine, omogućujući korisnicima da prate napredak svoje narudžbine od trenutka kada su kliknuli na „plaćanje“ do trenutka kad pizza stigne u njihov dom, eliminišući tako staro pitanje: „Kad će stići moja pizza? “

Plaćanje karticom
Mogućnost plaćanja karticom online na našem sajtu smo uveli sredinom 2017. i bili smo prvi u Srbiji u oblasti dostave hrane koji su to omogućili.  Od jula 2019. godine plaćanje karticom je dostiglo naš sanjani nivo jedostavnosti. Na bigpizza.rs stranici kao i na IOS i Android aplikacijama, registrovani korisnici mogu da sačuvaju podatke do dve kartice na nalogu i plaćaju njima svaki sledeći put jednim klikom – bez unošenja podataka ili odlazaka na sigurnosnu stranicu banke. Kada kažemo jedostavno – zaista to i mislimo.

Kompanija je iznova i iznova dokazala da se ne plaši da uvede hrabre inovacije ili da rizikuje sa svojim brendom. Danas je BigPizza® apsolutni lider koga ostali samo prate.

KOMPANIJA JE IZNOVA I IZNOVA DOKAZALA DA SE NE PLAŠI DA UVEDE NOVE INOVACIJE ILI DA RIZIKUJE SA SVOJIM BRENDOM. DANAS JE BigPizza® APSOLUTNI LIDER KOGA OSTALI SAMO PRATE.

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.