Kako poslujemo

BigPizza® JE TU DA DONOSI ZADOVOLJSTVO U VAŠ ŽIVOT. VI SAMO POŽELITE, A PIZZA PO VAŠEM IZBORU I NJENI RUBOVI SU GARANTOVANO TOPLI, SVEŽI I ODLIČNOG UKUSA KADA STIGNU NA VAŠU ADRESU.

Odavno smo shvatili da napraviti ukusnu pizzu nije isto što i dostaviti ukusnu, svežu i toplu pizzu do potrošača u kratkom roku uz garanciju kvaliteta. Mi smo jedini u Srbiji koji to možemo, zbog toga što smo se posvetili svim detaljima ovog procesa. Na najbolji način održavamo i unapređujemo našu konkurentsku prednost, a to je: BigPizza® “end-to-end” kontrola procesa, od njegovog početka do kraja. Ovo je ključna razlika u odnosu na ostale kompanije koje pružaju usluge dostave hrane.

U saradnji sa našim dobavljačima biramo najbolje sastojke, upravljamo online/call centar platformama za poručivanje, pečemo ručno pravljene pizze u objektima i sa ponosom ih naši zaposleni dostavljaju na vašu adresu. Kontrolišemo ceo process proizvodnje i celokupno BigPizza® iskustvo koje obuhvata: dobavljače, proizvodnju, objekte, dostavu, zajednicu i potrošače.

Radeći ovaj posao godinama, susreli smo se sa svim preprekama i poteškoćama, i pretvorili ih u dragoceno iskustvo koje nas je učinilo stručnjacima za dostavu hrane.

BigPizza® “END-TO-END” KONTROLA PROCESA JE KLJUČNA RAZLIKA U ODNOSU NA OSTALE KOMPANIJE KOJE PRUŽAJU USLUGE DOSTAVE HRANE.

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.