BigPizza Tim

IZA BigPizza® BRENDA NALAZE SE ZABAVNI I INOVATIVNI ČLANOVI KORPORATIVNOG TIMA, KOJI SU LUDI ZA PIZZOM I MOTIVISANI DA BUDU NAJBOLJI.

Zaposleni su ključna vrednost brenda i pokretači našeg uspeha, a svaki pojedinac predstavlja bitnu kariku u našem lancu. Da bismo dostavili kvalitet na vreme i održali sve vrednosti bitna je svakodnevna komunikacija celokupnog tima koji broji preko 200 zaposlenih.

U BigPizza® sedištu na Senjaku, u Beogradu, u saradnji sa timovima koji u koordinaciji sa nama rade na tome da prenesu našu viziju, zajedno kreiramo nove fanstastične ponude i ukuse. Naš tim se zalaže da kvalitetnom obukom zaposlenih, kontrolom standarda i pružanjem svih neophodnih sredstava pojednostavi procedure kako bismo održali zadovoljstvo postojećih potrošača i osvojili nove. Zahvaljujući inovativnim IT i marketing timovima, lansirali smo IOS i Android aplikacije i postali prvi dostavljači pizze u Srbiji sa Pizza Radarom.

Mi znamo da je u procesu kreiranja BigPizza® iskustva važan svaki detalj – od početnog kontakta sa call centrom ili aplikacijom do ambalaže u kojoj pizza dolazi do vas. Postali smo stručnjaci za svaki deo tog procesa i time se ponosimo.

Nas 200 je svojim posvećenim radom isporučilo preko pola miliona ukusnih i svežih pizza koje su se topile u vašim ustima tokom prošle godine. I zabavljali smo se radeći to!

Marko Milovanović
Founder
pošalji email

Marko Mujić
CEO
pošalji email

Marko Kovačević
CFO
pošalji email

Milja Radulović
Purchasing and R&D Director
pošalji email

Dragana Božalo
Production & QA Director
pošalji email

Julijana Maričić
Junior data and reporting analyst
pošalji email

Boris Šišković
IT manager
pošalji email

Nenad Despotović
Logistic manager
pošalji email

Suzana Aleksić
Marketing manager
pošalji email

Marko Stojaković
Chief Creative Officer

Nevena Mitić
HR assistant
pošalji email

Nikola Lazarević
Manager dostave
pošalji email

Darko Babić
OPS manager
pošalji email

Želimo da nam se jave timski igrači zainteresovani za užurbana, zabavna i fleksibilna mesta za rad.

Prijavi se!

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.