BigPizza Istorija

BigPizza® JE OD POČETKA ZASNOVANA NA JEDNOSTAVNOJ BIZNIS IDEJI: DOSTAVITI VRUĆU, RUČNO NAPRAVLJENU PIZZU BEZBEDNO I BRZO KOLIKO VREME TO OMOGUĆAVA. SREĆOM, BIZNIS IDEJA JE ISTOVREMENO BILA I STRAST OSNIVAČA KOMPANIJE MILOŠA JOVANOVIĆA, IVONE I MARKA MILOVANOVIĆA, KOJI SU TEŽILI KA STVARANJU ZABAVNOG, INOVATIVNOG, ALI IZAZOVNOG KORPORATIVNOG OKRUŽENJA.

Specijalizovana za dostavu pizza i mnogih drugih proizvoda iz kategorije Hrane&Pića, BigPizza® je osnovana 2012. godine sa sedištem kompanije na adresi Andre Nikolića 1-3, u Beogradu.
Danas BigPizza®, kao lanac restorana brze usluge (QSR), ima više od 200 članova tima, a samo prošle godine smo prodali oko pola miliona ukusnih, ručno pravljenih pizza, od čega je 39% bila vaša omiljena Capricciosa.

U naša dva najveća grada, Beogradu i Novom Sadu do danas kompanija MIM Team Food DOO, pod čijim krovom se nalazi brend BigPizza® rukovodi sa ukupno 9 objekata i centralizovanim lancem za snabdevanje koji u svom sklopu sadrži proizvodnju, magacin i distribuciju.

Od početka nam je bilo jasno da napraviti izvrsnu pizzu nije isto što i napraviti izvrsnu pizzu i isporučiti je u kratkom roku tako da bude i dalje vruća, ukusna i uvek standardizovanog kvaliteta. Da bi to bilo moguće potrebna je kontrola procesa od početka do kraja: od trenutka kada vam se javi ideja da vam se jede pizza do trenutka kada je ona u vašim rukama za manje od 30 minuta. BigPizza® se pravi od sastojaka vrhunskog kvaliteta i testa sa našom specifičnom recepturom, dok tehnološkim inovacijama naručivanje hrane činimo brzim i jednostavnim.

Verujemo da nam je razumevanje ovog procesa i sposobnost da ga stalno unapređujemo pomoglo da postanemo vodeći pizza brend u Srbiji.

BILO NAM JE JASNO DA NAPRAVITI IZVRSNU PIZZU NIJE ISTO ŠTO I NAPRAVITI IZVRSNU PIZZU I ISPORUČITI JE U KRATKOM ROKU TAKO DA BUDE I DALJE VRUĆA, UKUSNA I UVEK STANDARDIZOVANOG KVALITETA.

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.