Naše testo

DA LI STE SE IKADA ZAPITALI ŠTA JE U OSNOVI SVAKE DOBRE PIZZE? MI ZNAMO DA JE OSNOVA ZA ODLIČNU UKUSNU PIZZU SAVRŠENA BAZA, ODNOSNO TESTO – ZBOG TOGA PRAVIMO NAŠE SVEŽE TESTO BEZ KONZERVANSA SVAKOGA DANA ZA VAŠE OMILJENE OPCIJE: TRADICIONALNO, ITALIANA, CHICAGO PAN I PUNJENI RUB.

Otkrićemo vam kako izgleda taj proces. Kombinaciju brašna proizvedenog u Srbiji, vode i kvasca, prvo dodajemo u mikser, a zatim ostavljamo da se meša dok se testo ne spoji i počne da se odvaja od strana posude. Da bismo testirali i bili sigurni da imamo savršenu teksturu testa, koristimo „test rastezanja“. Uzmemo mali komad testa i rastežemo ga u pravougaoni oblik. Ako testo ima pravilnu konzistenciju, možemo da ga rastegnemo dok ne bude vrlo tanko (gotovo providno). Testo se ostavlja na sobnoj temperaturi da bi otpustilo gluten koji mu daje prepoznatljiv ukus i teksturu. Tako formirano testo stavljamo u frižider preko noći, a minimum 24h da bi sazrelo i razvilo ukus.

Sve posle toga je deo magije BigPizza®  laboratorije u kojem smo posvećeni svakom detalju. Ali od testa sve počinje.

Tradicionalno – Naše tradicionalno testo je naš ponos. A prema našim podacima ovo je i vaše omiljeno testo. Tajna formulacija testa čini pizzu hrskavom spolja, ali ipak mekom i vazdušastom iznutra. Tradicionalno testo je taman toliko tanje od Chicago Pan i toliko deblje od Italiana testa da ga većina vas apsolutno obožava.

Integralno – Ovo je testo nastalo zbog vas. Osluškujući potrebe potrošača, BigPizza® je lansirala 100% INTEGRALNO TESTO bez dodatog belog brašna koje sadrži raž, ječam, heljdu i pšenicu. Iako nije prva asocijacija na pizzu, integralno testo ima dobra nutritivna svojstva i prisustvo biljnih vlakana i preporučuje se u svakodnevnoj ishrani.

Rub punjen sirom – Otimanje o korice pizze? Nikad niko nije čuo za to. Do rubova punjenih Imlek Moja Kravica sirom. Napravili smo rubove pune rastopljenog mekanog Moja Kravica krem sira i više nije bilo odbačenih zalogaja.

Rub punjen Wudy viršlicama – Još jedan od dokaza da su nezamislivi spojevi nekada odlično rešenje. Verzija Capricciosa pizze sa Hot Dog rubom je postala toliko popularna, da smo odlučili da vam omogućimo da birate rub punjen Wudy viršlama u svim premium i classic verzijama pizza dostupnih na meniju, pa ova avantura uspešno traje.

Chicago Pan – Za ozbiljne sladokusce i ljubitelje pizze koji znaju i smeju. Chicago Pan je gurmanski izbor u pizza svetu. Testo je penasto, vazdušasto, debelo i ukusno. Zaista ukusno. U najavi prste da poližete. Moraćete.

Italiana – Lagano i hrskavo, pravo tanko italijansko testo za sve one istančanog ukusa. Omogućilo je veći užitak u sastojcima koji se nalaze na samom testu i ostaje hrskavo do poslednjeg zalogaja.

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.