Namirnice

U GODINAMA KOJE SU ZA NAMA, RAZVILI SMO POZITIVNE DUGOROČNE ODNOSE SA DOBAVLJAČIMA. PONOSNI SMO NA OBEZBEĐIVANJE KVALITETA NAŠIH PROIZVODA I NA KONTINUIRANO PROCENJIVANJE SVAKOG OD NAŠIH DOBAVLJAČA DA BISMO ODRŽALI NAJVIŠE STANDARDE.

Naša strast ka pravljenju sveže, ukusne, tople pizze podrazumeva i strast ka odabiru sirovina, sa posebnom pažnjom na ukus i kvalitet namirnica koje koristimo. Koliko smo bili posvećeni ovim detaljima, toliko smo razvijali i ostale segmete proizvodnje, dostave, pakovanja i brige o potrošačima. Zbog toga danas možete da računate na kvalitet celokupnog BigPizza® iskustva, uvek i iznova.

Izuzetno smo ponosni na naš glavni proizvod, naše testo, koje ne sadrži veštačke boje, arome ili konzervanse, nema sastojke koji su GMO (genetski modifikovani), niti MSG (Monosodium glutamate) i peče se sveže svakodnevno u BigPizza® prodajnim mestima. Naš cilj je da budemo podjednako ponosni na ceo naš jelovnik.

U proleće 2018. godine, kada smo uvodili Fresh menu, prateći glavne trendove u ishrani, izazov je bio da pronađemo sveže namirnice i dobavljače koji mogu da obezbede uvek svež paradajz i svež spanać, a mi volimo izazove, jer naš proces omogućava da koristimo samo najsvežije povrće na svim našim proizvodima.

Zahvaljujući dugogodišnjoj izgradnji partnerskih odnosa sa našim dobavljačima, zajedno smo kreirali jedan od omiljenih BigPizza® ukusa Piletina&Feta. Iznenadićete se kada shvatite koliko je složen proces pravljenja pizze sa tako harmoničnim ukusima! Da bi svaka Piletina&Feta pizza koja dođe do potrošača bila podjednako ukusna, a piletina uvek sočna, primenili smo neka interesantna rešenja. Kao i uvek, prvo smo odabrali dobavljača koji može da garantuje kvalitet namirnica, a zatim izmerili koliko je sati potrebno za pripremu piletine u konvektomatu u našoj centralnoj proizvodnji, posle čega piletina može da se vakumira i šalje u sve BigPizza prodajne objekte.

Inspirisani originalnim italijanskim načinom pripreme pizze, 2014. godine kreirali smo vaše omiljene Italiana pizze, na kojima ne štedimo na pravom italijanskom mozzarela siru. Prepoznatljivi paradajz sos je kombinacija svežih zrelih paradajza i mešavine začina. A omiljeni pikantni dodatak kulen, nudi mnoštvo ukusa i mirisa u svakom zalogaju. Svaka namirnica koja uđe u BigPizza® laboratoriju brižljivo je odabrana i spremna da nastavi svoj put kroz proizvodni proces.

BigPizza® potrošači prepoznaju našu hranu kao zadovoljstvo i pozitivno su reagovali na poboljšanja koja smo uveli, kao što je Integralno testo bez dodatog belog brašna. BigPizza® 100% INTEGRALNO TESTO ima dobra nutritivna svojstva i prisustvo biljnih vlakana. Integralno brašno se dobija mlevenjem celog zrna žitarice i samim tim sadrži više hranljivih materija. Integralno brašno sadrži više vitamina i minerala od belog brašna i preporučuje se u svakodnevnoj ishrani.

Opcija Napravi svoju pizzu omogućava našim potrošačima širok izbor mogućnosti – budi sam svoj Chef i kreiraj svoju pizzu.  Naš meni je pogodan za sve, a osmišljen je za vas. Bilo da je to vaša potreba da uživate u više povrća na svojoj pizzi ili da udovoljite svojim gurmanskim navikama. 

SVAKA NAMIRNICA KOJA UĐE U BigPizza® LABORATORIJU BRIŽLJIVO JE ODABRANA I SPREMNA DA NASTAVI SVOJ PUT KROZ PROIZVODNI PROCES.

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.