BigPizza® Deda Mraz 6

Informacije o načinu dobijanja nagrada predstavljaju deo ovih uslova i odredbi i samim učešćem u ovoj promociji, ovi uslovi i odredbe se smatraju prihvaćenim od strane korisnika. Učešće je besplatno i svi učesnici moraju da imaju stalni boravak u Republici Srbiji. Zaposleni u BigPizza® nisu kvalifikovani za učešće u ovoj promociji. Promocija počinje 24.12.2023 god. i prestaje zaključno sa 6.1.2024 god. (“promotivni period”). Kako bi učestvovali u promociji potrebno je da u toku promotivnog perioda odgovorite na pitanje na najkreativniji način na BigPizza® Instagram stranici, zapratite BigPizza_rs na instagramu i ispunite ostale zahteve u skladu sa instrukcijama  iz posta (https://www.instagram.com/BigPizza®_rs/). Obavezno je da imate jedan račun sa BigPizza dostave u periodu od 18.decembra 2023. godine do 7. januara 2024.

BigPizza® zadržava pravo da, u bilo koje vreme, proveri ispravnost prijava i učesnika (uključujući identitet, starost i mesto boravka učesnika) i diskvalifikuje svakog učesnika koji vrši bilo koju radnju koja je u suprotnosti sa ovim uslovima. Propust od strane BigPizza® da izvrši bilo koje svoje pravo u bilo kojoj fazi u okviru promotivnog perioda, ne predstavlja odricanje tih prava. Nevažećim će se smatrati svako učešće koje je nepotpuno ili nije u skladu sa uputstvom u okviru ove promocije. Jedan učesnik će moći da dobije samo jednu nagradu, iako će moći da konkuriše za više nagrada ali sa po jednim odgovorom za svaku od nagrada. Spisak nagrada je sledeći:

·         Nagrada 1 – Konzola PlayStation5 + FIFA 24. Pitanje se objavljuje 24. decembra 2023 i glasi: „U komentaru ispod taguj prijatelja sa kim ćeš prvo probati novu konzolu i na najkreativniji način opiši kako po tebi izgleda BigPizza games night“ Najkreativniji komentar dobija ovu nagradu.

·         Nagrada 2 –BigPizza Deda Mraz I Čarobna knjiga ti poklanjaju HARI POTER – KOMPLETNU KOLEKCIJU! Objavljuje 26. decembra 2023. Sve što je potrebno jeste da na najkreativniji način u komentaru ispod napišeš koje čarobne moći bi voleo da poseduješ i kako bi ih iskoristio. Najkreativniji komentar, po mišljenju naše komisije, dobiće poklon. Obavezno zaprati i naše prijatelje carbona_knjiga

·         Nagrada 3 – 2x Izlet u Veneciju na karneval za dve osobe. Pitanje se objavljuje 28. decembra 2023 i glasi: „1. Ostavi najkreativniji komentar o tome kako bi izgledao tvoj izlet u Veneciji; 2. Taguj u komentaru osobu koju bi poveo/la sa sobom; 3. Zaprati @rapsodytravel. Dva najkreativnija komentara dobiće po izlet za dve osobe.

·         Nagrada 4 – 365 pizza jedna besplatna pizza svaki dan za lično preuzimanje. Pitanje se objavljuje 1. januara 2024 i glasi: „U komentaru nam napiši kako bi izgledala pizza special da si ti glavni pizza majstor. Koje sastojke bi imala I kakvo bi testo bilo.” Najkreativniji komentar dobija poklon.

·         Nagrada 5 – 4 x paket PRIME . Objavljuje se 3. januara i glasi: „U komentaru ispod napiši kako bi izgledala tvoja BigPizza žurka i taguj bar 2 prijatelja koja će biti među gostima.“ Četiri najkreativnija komentara dobijaju po paket PRIME-a.

·         Nagrada 6 – Besplatna dostava cele godine. Objavljuje se 6. januara. „U komentaru ispod napiši kako izgleda idealna BigPizza porudžbina i na kom mestu bi bila dostava.“ Pitanje se objavljuje 6. januara 2024.

Komisija će biti sastavljena od 5 članova. Najkreativniji odgovor na svako pitanje, komisija će glasanjem, na osnovu sopstvenog nahođenja, proglasiti pobednika za svaku nagradu ponaosob. Za svaku od nagrada proglašenje pobednika će biti 10.1.2024 godine, a  dodela nagrada obaviće se od 15.1. 2024 godine Objavljivanje će se obaviti na Instagram nalogu BigPizza® (https://www.instagram.com/BigPizza®_rs/) . Ukoliko  dobitnik određene nagrade ne odgovori na tražene podatke BigPizze, nagrada će se čuvati narednih 7 dana nakon čega će se drugoplasiranom dobitniku uručiti ta nagrada. Komisija zadržava pravo da za svaku od nagrada odredi i rezervnog dobitnika,kao drugi najkreativniji odgovor za svaku nagradu, ukoliko prvobitni dobitnik ne ispunjava neki od ovih uslova. Ovo je igra veštine i kreativnosti i faktor sreće nema uticaja na dobijanje nagrade. Ukoliko određena nagrada ne bude dostupna iz razloga više sile tj. nepredviđenih okolnosti na koje BigPizza® nije mogla imati uticaja , BigPizza® zadržava pravo davanja druge nagrade koja ima jednaku maloprodajnu vrednost. Svi odgovori na pitanja postaju vlasništvo BigPizze (MIM Team Food doo) i kompanija može koristiti svaki od odgovora u svoje marketinške svrhe bez posebne i naknadne saglasnosti korisnika koji je poruku napisao. Učesnik se slaže da nadoknadi sve eventualne troškove tužbi, ukoliko je njegov odgovor na pitanje povredio bilo koji slogan trećih lica. Odogovori ne smeju biti uvredljivog sadržaja i BigPizza® zadržava parvo da takve učesnike odmah diskvalifikuje i njihov odgovor obriše. Takođe, diskvalifikovan će biti svako ko narušava reputaciju BigPizze kroz svoj odgovor koji bude objavio u vezi sa učeščem u ovoj promociji. Učesnik se odriče prava naknade bilo kojih dodatnih troškova koji su mogli da proisteknu samim učešćem u ovoj nagradnoj igri. BigPizza® je nagrade obezbedila od trećih lica i samim tim ne snosi odgovornost na garantni rok, ispravnost i druge slučajeve koji nisu pod kontrolom BigPizza®

Promoter je MIM Team Food doo (BigPizza®), ulica Andre Nikolića br 1-3, 11000 Beograd, PIB: 107859681, MB: 20884827.

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.