Beskontaktna dostava

Beskontaktna dostava
U sklopu preventivnih mera koje preduzimamo kako bi nastavili da prioritizujemo bezbednost naših potrošača, zaposlenih i njihovih porodica usred sirenja virusa COVID-19, započinjemo novu opciju usluge dostave – beskontaktna dostava, na teritoriji Beograda i Novog Sada. Ova vrsta dostave podrazumeva da dostavljač (osoba zadužena da dostavi proizvod na adresu kupca) nema direktan kontakt sa potrošačem prilikom predaje naših proizvoda. Ova usluga će započeti 14.3.2020.

Dostupnost usluge
Ova usluga je opciona (primenjuje se samo ukoliko kupac želi da ima ovakav vid dostave) i dostupna je samo na porudžbine preko BigPizza kanala prodaje (www.bigpizza.rs ili BigPizza mobilnih aplikacija). Usluga se aktivira nakon što kupac u polje „Uputstvo za vozača“ upiše tekst: „Beskontakna dostava“.

Ova usluga je dostupna samo ukoliko je način plaćanja preko WEB kartice (platnom karticom – online).

Proces Dostave
Kupci koji odaberu ovu uslugu pri poručivanju BigPizza proizvoda će dobiti dostavu po sledećim procedurama (imajte na umu da će vozač dezinfikovati ruke pre i nakon dostave kako bi umanjio rizik od zaraze):

  1. Kada dostavljač dođe do destinacije, postaviće hoklicu koja se pozicionira ispred vrata kupca ili na drugo željeno mesto (kako bi se izbeglo spuštanje proizvoda direktno na pod).
  2. Porudžbina će zatim biti spuštena na hoklicu.
  3. Vozač će zatim obavestiti mušteriju da je dostava isporučena (telefonskim pozivom, zvonom, itd.). Dostavljač se udaljava najmanje 2 metra od porudžbine i uverava se da je kupac preuzeo sve proizvode.
  4. Nakon što je kupac preuzeo sve proizvode, dostavljač će pokupiti hoklicu.

COVID-19 – inicijative za sprečavanje širenja virusa
BigPizza preuzima sledeće mere kako bi sprečila sirenje virusa na kupce ili na naše zaposlene:

  • U skladu sa uputstvima Ministarstva Zdravlja temeljno edukujemo i kontrolišemo naše zaposlene o pranju ruku, dezinfekciji ruku i prstiju, i pojačanoj ličnoj higijeni. Takođe, pojačali smo dezinfekciju svih naših objekata, dostavnih vozila i torbi. Sredstva za čišćenje i dezinfekciju ruku koja dostupna su našim kupcima i nalaze se u svim našim objektima.
  • Od naših zaposlenih zahtevamo da provere temperaturu pre dolaska na posao i upućujemo ih da ostanu kući ukoliko primete bilo koji od simptoma.
  • Nakon sto se proizvodi ispeku na temperaturi koja je veća od 260 stepeni celzijusa nije dozvoljeno naknadno pipanje proizvoda rukama od strane naših zaposlenih.

Nastavljamo da preduzimamo efikasne mere radi sprečavanja daljeg širenja virusa, a sve u skladu sa smernicama Ministarstva Zdravlja. I dalje prioritet stavljamo na bezbednost naših kupaca, zaposlenih i njihovih porodica.

ČESTA PITANJA (FAQ)

Da li će sve dostave biti beskontaktne?
Ne. Samo one dostave gde kupci odaberu ovakav vid dostave.

Da li usluga beskontakne dostava košta dodatno?
Ne. Mi smatramo da naši kupci zaslužuju da se osećaju bezbedno koliko god je to moguće kada poručuju hranu u ovakvim vanrednim situacijama.

Da li mogu da platim gotovinom ili preko POS terminala?
Trenutno usluga beskontaktne dostave moguća je samo ukoliko je porudžbina plaćena platnom karticom – online, kako bi ova usluga bila bez ikakvog kontakta između kupca i dostavljača.

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.